Toimintaa

Alla olevasta kalenterista näet yhdistyksen toiminnat ja tapahtumat!

 

Jäsenenä  saat toimintakalenterimme (jäsenlehti) myös postitse kotiisi kevät- sekä syyskauden alussa.

Kalenterin sinisten nuolten avulla voit liikkua kuukausinäkymässä eteen-/taaksepäin. Voit myös tulostaa kalenterin Tulosta-linkistä. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla itse tapahtumaa (esim. kellonaikaa).
 

HUOM! Oikeus muutoksiin pidätetään.

MAKSU- JA PERUMISKÄYTÄNNÖT RETKIIN JA TAPAHTUMIIN

Osallistumismaksu maksetaan ennen retkeä tai tapahtumaa joko yhdistyksen tilille NORDEA FI45 2050 1800 0325 11 (viestiksi tapahtuma ja osallistujan nimi sekä mahdollinen erityisruokavalio) tai käteisellä yhdistyksen toimistoon ellei ilmoituksessa ole mainintaa muusta tavasta.

Ilmoittautuminen ja maksu tulee hoitaa ilmoituksessa mainittuun päivämäärään mennessä. Mikäli osallistumisensa peruu ennen määräaikaa, maksettu osallistumismaksu palautetaan. Perumisen tapahtuessa määräajan jälkeen, maksun voi saada takaisin vain, jos tulijoita on varasijalla. Muuten veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Oulun Seudun Muistiyhdistyksen tilat sijaitsevat

Pakkahuoneenkatu 15 A 5, 3.krs
90100 Oulu
P. 044-033 2992

Yhdistys löytyy nykyisin näiden perinteisten nettisivujen lisäksi Facebookista ja Twitteristä. Myös siellä ilmoitellaan tulevista tapahtumista, lisätään kuvia ja tarinoita jo olleista tapahtumista sekä kerrotaan mitä uutta sekä Suomessa että maailmalla on meneillään muistisairauksien tiimoilla.