Retket ja lomat

35 -vuotis juhlamatka Tallinnaan 20.-23.5.2024

Lähde mukaan tutustumaan kesäisen Tallinnan historiaan ja kulttuuriin. Käymme mm. Nigulisten museossa, jonka tornista avautuu huikeat maisemat kaupunkiin. Kadriorgin puiston Barokkipalatsi ja sitä ympäröivät puistot suihkulähteineen ovat elämys. 

Ensimmäisen yön yövymme TallinkSilja Victoria -laivalla, seuraavat yöt Centennial Hotelissa. Majoittumiset kahden hengen huoneissa, lisähinnasta (120€) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Matkat tehdään Saaga Travelin linja-autolla.

Matkaoppaina mukana kaksi yhdistyksen työntekijää.

Hinta jäsenille 650 € / ei jäsenille 680 €.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja toimistolta p. 044 033 2992. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30.

Tarkempi ohjelma tässä alla. 

Virkistysloma Rokualla 27.-29.8.

Kaipaisitko pientä irtiottoa arjesta tai kenties vertaistukea? Lähde mukaan luontolomalle Rokuan kauniisiin mäntymetsiin. Loma on tarkoitettu muistisairauteen sairastuneille ja läheisille. Loma järjestetään Rokua Health & Spa -hotellissa ja loman hintaan sisältyy täysihoito sekä ohjattua yhteistä ohjelmaa. Täysihoito kattaa aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä yöpymisen kahden hengen huoneissa. Myös kuntosali ja kylpylä ovat lomalaisten käytössä. 

Loman hinta on jäsenille 240€ henkilöltä ja ei-jäsenille 260€. Yhden hengen huoneista menee lisämaksu 40€/yö. Loman hintaan ei sisälly kyyti, mutta sellainen tarvittaessa järjestetään. Meno-paluu Oulusta maksaa 40€/hlö. 

Sitovat ilmoittautumiset lomalle 26.7. mennessä Oulun Seudun Muistiyhdistyksen toimistolle tai numeroon 044 033 2992. Loman järjestää Oulun Seudun Muistiyhdistys. 

Tuettu loma Rokualla 3.11.-8.11.2024

Loma on tarkoitettu muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lomalle haetaan 3.8. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: https://mtlh.fi/hae-lomaa/  tai tulostamalla paperilomake sivustolta ja lähettämällä se Maaseudun terveys- ja lomahuoltoon. Paperilomakkeen voi myös hakea Muistiyhdistyksen toimistolta. Huom! Haku aukeaa toukokuussa.

Lomaviikon omavastuu on 125€/osallistuja, sisältäen majoituksen, täysihoidon ja ohjattua ohjelmaa. Lomaohjelmasta vastaavat Rokuan kuntokeskuksen ja Muistiyhdistyksen työntekijät.

Lisätietoja Maaseudun terveys- ja lomahuolto 010 2193 460 tai Oulun Seudun Muistiyhdistys, Riikka Heikkinen p. 044 4252 955.

Katso täältä myös tapahtumat. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠