Vapaaehtoisille

Muistikaveriparien yhteinen virkistysiltapäivä

Yhdistyksen muistikaveritoiminnassa olevien muistikaverusparien iltapäivä Tietomaassa 30.11. klo 13-15. Maksuttomassa tapaamisessa tutustutaan Tietomaahan, kahvitellaan ja vietetään mukavaa yhteistä aikaa. Ilmoittautuminen Riikalle, 044 425 2955.  


TULOSSA kevät 2022:

Muistikaverikoulutus 1.- 2.2.2022 klo 16-19

Muistikaveri on koulutettu vapaaehtoinen, joka voi toimia esimerkiksi muistisairaan ihmisen kalakaverina, kirpparikaverina, teatterikaverina, lenkkikaverina, – tai ihan vain kaverina yhteisen ajan jakamiseen. Muistikaveri vastaa kaveruuteen, ei hoitoon liittyvistä asioista.

Vapaaehtoistoiminta antaa paljon sekä sen tekijälle että kohteelle. Vapaaehtoisena voit oppia uusia taitoja, tavata uusia ihmisiä ja saada onnistumisen kokemuksia sekä hyvää mieltä toimiessasi tärkeän asian puolesta.

Koulutus on maksuton eikä sido vapaaehtoistoimintaan. Paikka: Asemakatu 22, OAJ:n tilat. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Riikka, 044 425 2955, riikka.heikkinen@osmy.fi

Vertaisohjaajakoulutus vapaaehtoisille ryhmien ohjaajille tammi-helmikuussa

Vertaisohjaajavalmennus antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena ikääntyvien 60+ vuotiaiden matalan kynnyksen kerhojen ja muiden ryhmien ohjaajina. Kerhotoiminnan sisältö rakentuu osallistujien mielenkiinnon mukaan. Valmennus on suunnattu kaikille kerhon- ja ryhmänohjauksesta kiinnostuneille ikääntyville 60+ vuotiaille. Valmennus toteutetaan Oulussa kaksipäiväisenä  klo 9-16.00. Koulutus edellyttää sitoutumista molempiin koulutuspäiviin sisältäen kahvit, lounaan sekä kattavan materiaalipaketin ryhmänohjauksen tueksi. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä ODL:n, Caritaksen ja seurakunnan kanssa.

Koulutuspaikka ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Koulutus on maksuton. Ilmoittautumiset Riikalle, 044 425 2955, riikka.heikkinen@osmy.fi.