Työikäisille

Työikäisten ryhmistä lisätietoa sekä ilmoittautumiset:

Ulla p. 044 7544 588 tai Marjut p. 044 7391 817.

Klubitapaamiset

Klubitapaamiset ovat tarkoitettu työikäisille (alle 68v.) muistisairauden varhaisvaiheessa. Klubeissa voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia toisten samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa kahvikupposen äärellä. Välillä klubeissa käydään retkillä ja tutustumiskäynneillä sekä viivytään tietyn teeman äärellä osallistujien toiveita kuunnellen. 

Miesten klubit ovat tiistaisin ja naisten klubit keskiviikoisin klo 13-15. Syksyn klubitapaamiset muistiyhdistyksellä viikosta 34 alkaen.

Asahia Ainolanpuistossa

Asahi on tehokasta ja kokonaisvaltaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille. Asahissa tehtävät liikkeet ovat rauhallisia ja niitä tehdessä huomioidaan rauhallinen hengitys. Perusliikeharjoituksissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan koko kehoa. Rennot vaatteet päälle ja juomapullo mukaan. 

Maanantaisin 22.8.-12.9. klo 12-13. Kokoontuminen Pohjois-Pohjanmaan museon edessä. 

Aivovire

Aivotreenit on tarkoitettu työikäisille (68v.) muistisairauden varhaisvaiheessa. Aivotreeniryhmässä aktivoidaan aivoja erilaisten kynä-paperitehtävien avulla. Tehtävissä keskitytään hahmottamisen, päättelyn, tarkkaavaisuuden, muistin ja kielellisen puolen harjoituksiin. 

Aivotreenit ovat muistiyhdistyksellä maanantaisin klo 12-13. Ryhmä kokoontuu muistiyhdistyksellä 29.8.-28.11. 

Ilmoittautumiset Juulialle p. 050 511 3359.

Aivotreeniryhmään osallistuja tekee kynällä päättelytehtävää.
Aivotreeneissä tehdään erilaisia kynä-paperitehtäviä muun muassa päättelyyn liittyen.

Muistimatto

Muistimatto on tarkoitettu työikäisille (68v.) muistisairauden varhaisvaiheessa. Harjoitteet koostuvat vaihtelevista askelkuvioista ja muistitehtävistä, jotka tehdään juuri tähän kehitetyllä jumppa-alustalla. Välillä kehoa herätellään erilaisilla liikkeillä ja lopuksi rentoudutaan. Muistimatto harjoittaa keskittymistä, muistia, hahmottamista ja tasapainoa. 

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 10.10.-7.11. klo 13-14, paikka selviää myöhemmin.