Laskutus

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskutuksen ohje

Verkkolaskuosoitteemme on: 003715216189
Y-tunnuksemme on: 1521618-9
Verkkolaskuoperaattorimme on: OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus: E204503
Sähköpostilaskuosoite:
oulunseudunmuistiyhdistys.FI.P.121748-8@docinbound.com

(Huom! Käyttäessäsi sähköpostilaskutusta, luethan seuraavat ohjeet.)

Sähköpostilaskun lähettäminen

SÄHKÖPOSTIOSOITE

Kirjoita osoitekenttään sähköpostiosoite oulunseudunmuistiyhdistys.FI.P.121748-8@docinbound.com. Älä kirjoita kenttään muita sähköpostiosoitteita. Mikäli olet epävarma käytettävästä sähköpostiosoitteesta, voit olla yhteydessä laskun vastaanottajaan. Varmista, että osoitekentässä on vastaanottajan osoite ainoana osoitteena. Vastaanottajan osoitekentässä ei saa olla muita osoitteita. Mikäli haluat lähettää viestistä kopioita, lisää muut osoitteet Kopio- ja Piilokopio-kenttiin.

SÄHKÖPOSTIN OTSIKKO JA VIESTI

Jätä viestin otsikko tyhjäksi, koska otsikkoa ei välitetä vastaanottajalle. Jätä viestin runko tyhjäksi, koska viestiä ei välitetä vastaanottajalle.

LIITETIEDOSTOT

• Lisää laskut viestiin liitteinä PDF- tai TIFF-muodossa.
  • Yhdistä kaikki samaan laskuun liittyvät dokumentit omaan liitetiedostoonsa.
  • Voit lisätä viestiin korkeintaan 10 liitetiedostoa.
  • Jokainen liitetiedosto voi olla korkeintaan 10Mb:n kokoinen.
  • Yhdessä liitetiedostossa voi olla korkeintaan 500 sivua.
  • Älä lähetä salattuja tai salasanoilla suojattuja PDF-tiedostoja.
  • Muista sisällyttää PDF-tiedostoihin erikoisfontit, mikäli niitä on laskussa käytetty.
  • Älä käytä matkapuhelimella/kameralla otettua kuvaa laskusta.
  • Käytä mieluiten mustavalkoisia kuvia.
  • Suurin sallittu sivun koko on A3. Alarajaa ei ole.

JOS LASKUN VASTAANOTTAMINEN EPÄONNISTUU

Jos laskun vastaanottamisessa ilmenee ongelmia, saat sähköpostiisi virheviestin, jossa kerrotaan miksi laskua ei voitu vastaanottaa ja miten korjaat ongelman. Jos ongelma on sähköpostin rakenteessa, saat virheviestin, jossa viitataan viestin ensimmäiseen liitteeseen. Jos laskun liitteissä on ongelmia, tulet saamaan yhtä monta virheviestiä, kuin ongelmia löytyi. Sinua pyydetään korjaamaan ongelmat ja lähettämään lasku liitteineen uudelleen.

TÄRKEÄÄ: Mikäli laskuviesti on oikein, mutta liitteet puuttuvat, et tule saamaan virheviestiä. Huolehdithan aina, että laskut on liitetty viestiin.

JOS OLET LÄHETTÄNYT KESKENERÄISEN LASKUVIESTIN

Jos lähetit viestin ilman liitteitä, riittää, että lähetät viestin uudelleen liitteineen.

Paperiset laskut

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää verkko- tai sähköpostilaskutusta, voit lähettää laskun postitse.

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Oulun Seudun Muistiyhdistys ry
00063 LASKUNET

(Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja. Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite pysyy ennallaan.)